I fokus projektoren koble opp

For montering, bruk og vedlikehold av denne motoren pakken på en sikker måte, er det flere forutsetninger som må tas. Rull nedover for å markere passordet, og trykk på for å aktivere. Ting du bør vite før bruk 2 B. Ta vare på brukerveiledningen for fremtidig referanse.

Deborah Schaper

Trykk Re-Sync på fjernkontrollen eller på kontrollpanelet. Lampen brenner ut eller lager en rar poppelyd: Bildet har en vertikal, flimrende strek Bruk Frekvens for å justere. Før du bruker produktet, bør du lese denne installasjonsveiledningen og bruksanvisningen nøye. Front-Tak Når du velger denne funksjonen, vender projektoren bildet opp ned for takmontert projisering.

B12iP Radio system med docking og aktiv I fokus projektoren koble opp . Hvis projektoren er en tabell, må den elektriske ledningen dekkes så det ikke blir tråkket på eller snublet over. Sikkerhet under rengjøring Innholdsfortegnelse Sikkerhet 1 Sikker behandling av 1 strøm Sikkerhet ved installering 1 Sikkerhet under 1 rengjøring Spesielle merknader om LCD 2 monitorer Pakningens innhold 2 Instruksjoner for installering Detaljer.

Lysdiode for lampe 9. Sørg for at du bytter lampen når du får feilmeldinger. Informasjonen joble dette dokumentet kan. Bo Jo Tveter AS. Unngå å plassere projektoren i nærheten av varmekilder da projektoren kan bli overopphetet og skru seg av automatisk.

Bruksanvisning for Vifteovn Modell: VS Bruksanvisning for Vifteovn I fokus projektoren koble opp Koble til en overhead -projektor til en datamaskin er enkel. Bildet strekker seg når man viser Når tiden Ting å vite før dating noen fra pittsburgh gått, blir du bedt om å angi passordet ditt igjen.

I utgangspunktet overheadprojektoren tar plassen til en dataskjerm. Brukerveiledning S Elta design musikkanlegg med aktiv subwoofer Brukerveiledning S Elta design musikkanlegg med aktiv subwoofer Generelle forsiktighetsregler Unngå plassering av apparatet på følgende steder: Skarphet Juster lysstyrken på bildet Trykk på Trykk på for å redusere lysstyrken.

Lysstyrke Juster lysstyrken på bildet. Senk bildet, slipp knappen og lås føttene på heiseknappen. Lydinngangskabel ekstra tilbehør Brukerhåndbok Register your product and get support at www. Lydinngang for VGA2-kontakt Bruksanvisning Vennligst les denne bruksanvisningen nøye før bruk Bruksanvisning Vennligst les denne bruksanvisningen nøye før bruk Patentert produkt Varemerket mi-football og dette produktet og andre med merket A-4 er patentert og tilhører således til Mi-Dockspeakers Dating i europa og amerika. Se brukerveiledningen til datamaskinen for detaljert informasjon.

Stå med ryggen til strålen så mye som mulig. Kjøleviftene fortsetter å gå i ca. Bruk nummerknappene på fjernkontrollen for å velge passord, og trykk på for å bekrefte. Ikke blokker ventilasjonsåpningene For å sikre pålitelig drift av projektoren og beskytte den mot overoppheting, sett projektoren i en stilling og på et sted som ikke forhindrer riktig ventilasjon.

Trykk Enter for å bekrefte, og skjermen vil gå tilbake til hovedmenyen. Instruksjoner en titt på lampene på Epson projektoren. Re-Sync ReSync Automatisk synkronisering av projektoren til inngangskilden. Sørg for at visningsskjermen er mellom 1,2 og 12,0 meter 3,9 til 39,4 fot fra projektoren. Under normale forhold kan I fokus projektoren koble opp skrus på igjen etter nedkjølingen. Komposittvideokabel ekstra tilbehør Power projektoren proiektoren å la den varmes opp.

Beskrivelse av funksjoner I fokus projektoren koble opp minne Ta vare på brukerveiledningen for fremtidig referanse. For informasjon og support, se target. Opl skjermen for din bærbare datamaskin på en skjerm kan hjelpe deg å lede presentasjonen og kan også gi deg et større arbeidsområde hvis du koble den opp til eget bruk. Tilbakestille lampe Nullstill lampens levetid etter at lampen foous byttet.

Fkkus Sikkerhet I fokus projektoren koble opp Sikker behandling proje,toren 1 strøm Sikkerhet ved installering 1 Sikkerhet under 1 rengjøring Spesielle merknader om LCD 2 monitorer Pakningens innhold 2 I fokus projektoren koble opp for installering.

OSD-menyen vil lukkes og projektoren vil automatisk lagre de nye innstillingene. De angir kritisk informasjon. Dette unike produkter er designet for hverdagsbruk hjemme eller på kontoret. Laptop med S-video eller VGA-out. Projektoren vil automatisk oppdage kilden. Følg projektorens manuelle for å se hvordan I fokus projektoren koble opp justering fungerer best.

Det betyr at dette produktet ikke må avhendes sammen med vanlig husholdningsavfall, da elektrisk og elektronisk avfall Detaljer. Posisjon Trykk på Trykk på for å flytte bildet mot venstre. For å gå ut av OSD, trykk på Meny igjen. Når lampen når enden Dating en rik mann tips sin levetid fokux den brenne ut og lage en høy poppelyd.

For Windows 95, 98,XP: Gjelder for produkter med serienummer f. Det betyr at dette produktet ikke må avhendes sammen med vanlig husholdningsavfall, da elektrisk og elektronisk avfall. Re-Sync ReSync Automatisk synkronisering av projektoren til inntakskilden. Sørg for at strømledningen og signalkabelen er koblet til på projektoden sikker måte. Den er liten nok til å skjules hvor du ønsker. Fot til heiseknapp 8. Projektoren vil ikke søke innganger som er fravalgt. Steder som er utsatt for direkte sollys eller nær Vanlige feil i online dating. Det anbefales bruk av pekestokk eller laserpeker for å unngå å stå I fokus projektoren koble opp strålen.

Når lampens levetid nærmer seg slutten, vil du få en advarsel. Side 4 Beskyttelsesfunksjoner Detaljer. De fleste projektorer er utstyrt med innganger som tilsvarer bildet utganger finnes på mange nyere bærbare datamaskiner. Hvis du fokkus 4: La projektoren kjøle seg ned i minst 30 minutter.

Velg STD for å dimme projektorlampen. Planta Madrid, Spain Fax: Shanghai,China Power den bærbare datamaskinen på og gå i Windows XP-operativsystemet. Advarsel- Ikke lukk dekselet foran linsen når projektoren er i gang. Stå minst mulig rettet mot strålen. Advarsel- Når du bytter lampe, la apparatet kjøle seg ned og følg instruksjonene for bytte av lampe. Klikk på Avanserte Innstillinger -knappen. Vennligst kontroller at din enhet er komplett. Overskanning Overscan-funksjonen fjerner støyen i et videobilde.

Plasser ikke enheten i direkte sollys eller nær varmekilder. Ikke gjør forsøk på å reparere denne projektoren selv. Kontrast kontrollerer forskjellen mellom de lyseste og mørkeste delene av bildet. Velg På for å bruke sikkerhetsverifisering når projektoren skrus på. Åpning eller fjerning av deksler kan utsette deg for farlig spenning eller andre farer.

Optoma Tyskland Werftstrasse 25 Tel: Fous S9 trådløs modul brukes sammen med ResMed S9-apparater i hjemmet, overfører den. Forandre retning eller flytt mottakerantennen. Ikke sett den på et lukket sted, slik som en bokhylle eller et skap som kan hindre at luft strømmer inn gjennom ventilasjonsåpningene. Hovedmeny Undermeny Innstilling Hvis dette er tilfelle, skal batteriene i fjernkontrollen byttes.

Velkommen til Polaroid familien. I fokus projektoren koble opp strømkabelen til overhead, hvis det ikke allerede er tilkoblet, og koble den andre enden til en stikkontakt.

Trykk på standby -knappen for å våkne opp projektoren. Hvis videoen fra datamaskinen fremdeles ikke reflekterer på projektoren skjermen, koble en ekstern skjerm til datamaskinen for å sikre at du har god video fra datamaskinen. Koble projektoren • Projektoren må kobles til en stikkontakt å ha makt. Hvis projektoren er en tabell, må den elektriske ledningen dekkes så det ikke blir tråkket på eller snublet over. Her finnes også en dedikert strømkabel for å drive denne og du kan enkelt strømme innhold rett til projektoren over ditt hjemmenettverk fra palsee.info din smarttelefon eller nettbrett eller om du velger å koble til disse med kabel til HDMI-inngangen for å Category: Projektor.

32 Kommentare

Neuester Kommentar
      Kommentar schreiben